TIPI broj 32 o prvoj pomoći

petak, 27 oktobar 2017

TIPI logo_100Dragi naši tipijevci, pred vama se nalazi TIPI –Prva pomoć, u kome vam dajemo savete kako da na interesantan i interaktivan način osmislite aktivnosti kroz koje ćete ostvariti porgramske zahteve vezane za ovu oblast. Naučiti članove da pravilno reaguju u slučaju povrede veoma je važno i predstavlja značajnu veštinu za izviđačku organizaciju , ali i za svakodnevni život pojedinca.

Ovaj broj donosi aktivnosti za svaku kategoriju članstva. Poletarci i pčelice kroz interesantne igre naučiće kako da pruže prvu moć kod manjih povreda, mlađi izviđači i planinke upznaće se sa upotrebom trogle marame, dok će stariji izviđači i planinke moći da kroz interaktivi poligon provere svoje znanje.

Pozdravljaju vas Programski timovi SIS-a

Z – D – R – A – V – O !!!

TIPI 32

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia