Kandidatura za Orlove za 2017. godinu

sis logo

Podsećamo odrede izviđača da za par nedelja (30.09.2017.) ističe rok za dostavljanje izveštaja sa ovogodišnjih tabora i podnošenje kandidatura za zvanja „Četa orlova", „Odred orlova" i „Izviđač orao".

Opširnije...

Produžen rok za prijavu za Seminar za podržavajuće uloge Kanjiža 2017

sis logoSavez izviđača Srbije u periodu od 25. do 27. avgusta 2017. godine, u izviđačkom centru OI „Kanjiža“ u Kanjiži, organizuje Seminar za podržavajuće uloge.

U sklopu Seminara postojaće četiri modula, i to:

  •         Pribavljanje finansijskih sredsta
  •        Elektronske komunikacije i alati
  •       Administracija i arhiviranje 
  •       Interni pravilnici i akti.

Opširnije...

Izviđačke igre Saveza izviđača Srbije u Nišu!

Opširnije...Izviđačke igre Saveza izviđača Srbije imaju za cilj da kroz niz raznovrsnih izviđačko – sportskih i rekreativnih sadržaja vezanih za program organizacije promovišu i popularizuju vodni sistem kao osnovni sistem funkcionisanja u izviđačkoj organizaciji

Opširnije...

Aktinovsti o programskim temama pionirstvo i ručni rad u 31. broju TIPI-ja

TIPI logo_100Dragi tipijevci, jun je mesec kada se organizuju letnji kampovi i tabori. Tim povodom predstavljamo vam TIPI – Pionrstvo i ručni rad, sa ciljem da vam ponudimo aktivnosti koje na kampu možete sporvesti. Ova tema obuhvata programske zahteve iz oblasti Priroda oko mene Prgrama SIS. Pionirsvo je nešto sa čime se izviđači i planike susreću od prvih dana u organizaciji i značajno je za razvijanje veština korišćenja prirodnih resura, kreativnosti, ali i timskog rada i fine motorike kod dece i mladih.

Opširnije...

Zakazana 37. sednica Starešinstva SIS

sis logoTrideset sedma sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije zakazana je za 24.6.2017. godine, sa početkom u 10:30 časova u Beogradu, u prostorijama OI "Breza". 

Opširnije...

Trideseti TIPI posvećen izletništvu

TIPI logo_100Dragi tipijevci, maj mesec donosi vam TIPI – Izletništvo, temu koja obuhvata programske zahteve iz oblasti Priroda oko mene Programa SIS. Ova tema predstavlja jedan od najčešćih oblika rada u izviđačkoj organizaciji kojim su obuhvaćene sve kategorije članstva, od poletaraca do brđana.

Opširnije...

Poziv za članove Takmičarske komisije za "DIV 2017"

sis logoSavez izviđača Srbije raspisuje konkurs za članove tamičarske komisije za predstojeći DIV koji će biti održan od 6 do 9. jula 2017. godine u Starčevu.

Od članova takmičarske komisije se očekuje da budu na lokaciji DIV-a 3. jula i da u saradnji sa poverenikom i predsednikom takmičarske komisije u pripremi svih neophodnih materijala za realizaciju DIV-a. 

Opširnije...

Zakazana 34. tehnička sednica Starešinstva SIS

sis logoTrideset četvrta tehnička sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije održaće se od 11. do 12.05.2017. godine.

Dnevni red možete pogledati ovde.

Novi TIPI 29 - Rekreacija i razvoj tela!


TIPI logo_100Dragi tipijevci, ovog meseca donosimo vam TIPI – Rekreacija i razvoj tela. Bavljenje sportom, zdrava ishrana, boravak na čistom vazduhu jako su bitni za pravilan rast i razvitak tela. Upravo iz tog razloga je ova programska oblast iz poglavlja Moj život jako važna za svakog pojedinca, ali i za razvijanje kolektivne svesti.

Nadamo se da će vam naši predlozi pomoći i dati ideje da kvalitetno sprovedete programske zahteve, da se bavite sportom i učite korz igru.

Opširnije...

Zakazana 32. tehnička sednica Starešinstva SIS

sis logoTrideset druga tehnička sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije održaće se 24.04.2017. godine.

Dnevni red možete pogledati ovde.

Produžen rok za prijavu za 2. Prolećno izazivanje

Opširnije...Dragi stariji izviđači i planinke, obaveštavamo vas da je rok za prijavu za učestvovanje na ovogodišnjem „Prolećnom izazivanju – Igra izazova“ produžen do 14.4.2017. Ne propustite priliku da nekom postavite izazov, ali i da budete izazvani i okušate svoje veštine.
...JER PROLEĆE DOLAZI! DA LI STE SPREMINI ZA NJEGA!

Opširnije...

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia