Pristupnica Saveza izviđača Srbije

sreda, 20 septembar 2017

sis logoSavez izviđača Srbije kreirao je u prethodnom periodu univerzalnu izviđačku pristupnicu. Zašto univerzalnu? Zato što se u njoj nalaze podaci koje prikupljaju lokalne izviđačke jedinice, ali i Savez izviđača Srbije, pa samim tim pristupnicu mogu koristi svi odredi izviđača u Srbiji.

Da ovo ne predstavlja običnu pristupnici dukazuju delovi koji se najpre odnose na obradu ličnih podataka i saglasnogst za obradu istih, kao i obaveštenje za korišćenje fotografija.

U prilogu se nalazi prisutpnica u pdf formatu, tj. već spremna za štampu. Ukoliko odredi to žele, vaši dizajneri mogu u ove pristupnice dodati i logoe odreda.

Pristupnica (pdf)

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia