Izviđački praznični vilenjaci 2017

četvrtak, 30 novembar 2017

Izviđački praznični vilenjaci 2017

Dragi naši poletarci, pčelice, predvodnici i predvodnice,

I ove godine prazničnim vilenjacima je potrebna vaša pomoć!

O čemu se radi?

S obzirom da vilenjaci imaju pune ruke posla, morate im pomoći! Zapravo, vaš zadatak jeste da, kao što to i vilenjaci rade, spremite novogodišnje paketiće za svoje drugare. Svako jato treba da napravi novogodišnji paketić za drugare iz drugog odreda.

Novogodišnji paketić treba da sadrži sledeće

• zajedničku sliku članova jata;
• jatnu/odredsku maramu (ili neko drugo obeležje jata/odreda);
• ručno pravljenu novogodišnju čestitku
• slatkiš po želji u količini predviđenoj za drugo jato;
• ručno pravljen novogodišnji ukras ili origami sa novogodišnjim detaljima.

Svaki odred će dobiti, nakon isteka prijava, ime jata, odreda, grada i adresu na koju treba poslati paketić. Paketiće je potrebno ukrasiti i uredno poslati poštom na datu adresu.

Prijave

Popunjene prijave slati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zaključno sa 8.12.2017. Paketiće je potrebno poslati do 20.12.2017, kako bi svi oni stigli do 23.12.2017. Prijave se šalju na nivou jata, a ne na nivou odreda, tako da je za svako jato poslati posebnu prijavu.

Još jedna informacija koju šalju vilenjaci!!!

Oni vole da prave čuvene selfije, pa izričito traže da i vi napravite iste u radnoj, novogodišnjoj atmosferi uz #PraznicniVilenjaci2017. Nestrpljivo očekuju fotografije, zahvaljuju na vašoj pomoći uz pozdrav poletaraca:

LET, LET, LET!

Tim za poletarce i pčelice SIS

Elaborat

Prijava

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia