Počeo je Seminar za Instruktore I stepena Saveza izviđača Srbije - Kanjiža 2017

četvrtak, 24 avgust 2017

Seminar za intruktore woodbadge SIS SIVPočeo je Seminar za instruktore I stepena „Kanjiža 2017", koji se ove godine održava u periodu od 22.08. do 29.08. u Kanjiži. Seminar organizuje Savez izviđača Srbije u saradnji sa Savezom izviđača Vojvodine. Učesnici su smešteni na prostoru izviđačkog centra Odreda izviđača „Kanjiža".

U periodu od osam dana biće realizovan Osnovni i Napredni seminar za instruktore I stepena. Na seminarima se obrađuju teme koje se tiču obrazovnog sistema izviđaštva, Misije izviđaštva, timskog rada, liderstva, motivacije, strateškog planiranja, projekatskog pristupa u sprovođenju izviđačkog programa i drugo.

Učesnici Osnovnog seminara doživeće avanturu na dvodnevnoj plovidbi, dok učesnici Naprednog seminara mogu da očekuju izazove na izletu iznenađenja.

Važnost kontinuirane edukacije, kao i potrebu za održavanjem Seminara za instruktore I stepena, prepoznalo je i Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, koje je podržalo Savez izviđača Srbije u realizaciji ovog seminara, kroz projekat „OSPOSOBI".

Blog koji vode učesnici seminara možete pronaći ovde.

mos-logo-cirПројекат „ОСПОСОБИ - Операционализација система практичне, одрживе и стандардизоване обуке извиђача" спроводи Савез извиђача Србије, финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia