Savetovanje Saveza izviđača Srbije 2017

sis logoOvogodišnje Savetovanje Saveza izviđača Srbije održaće se od 24. do 26.11.2017. godine u Dečjem odmaralištu Šuplja stena na Avali. Savetovanje Saveza izviđača Srbije se svake godine organizuje sa ciljem da se u neposrednom kontaktu sa predstavnicima organizacionih jedinica razmene mišljenja o proteklim aktivnostima Saveza, kao i o aktuelnim temama koje imaju za cilj ispunjenje strateških ciljeva Saveza.

Opširnije...

Izviđački stroj 2017

izvidjac-orao-100Izviđački stroj 2017 održaće se u Valjevu 11. novembra 2017. godine. Pored svečane dodele zvanja, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa kulturom i znamenitostima Valjeva.

Opširnije...

Izviđački vikend u Jagodini

Opširnije...

Savez izviđača Srbije organizovao je u periodu od 13. do 15. oktobra 2017. godine akciju Očistimo svet, na prostoru osnovne škole "Goran Ostojić", u Trnavi, u Jagodini. Ova izviđačka aktivnost bila je namenjena članovima lokalnih izviđačkih jedinica Saveza izviđača Srbije, mladima uzrasta od 18 do 30 godina.

Opširnije...

Prvi broj Biltena 10. Smotre Saveza izviđača Srbije

Opširnije...Dragi izviđači, pred vama se nalazi prvi broj Biltena predstojeće 10. Smotre Saveza izviđača Srbije. U narednom periodu možete očekivati Biltene u kojima ćete naći sve potrebne informacije koje su u vezi sa 10. Smotrom SIS. 

Opširnije...

Izviđačke Igre Srbije po 5. put u Nišu

Opširnije...Tokom prethodnog vikenda, u sklupo obeležavanja Dana mladih grada Niša, 2. septembra, preko 300 izviđača Srbije učestvovalo je na tradicionalnoj akciji Izviđačke igre Srbije. Savez izviđača Srbije u partnerstvu sa Odredom izviđača „Vožd Karađorđe“ iz Niša, domaćinom aktivnosti, realizovao je u periodu od 1. do 3. septembra Izviđačke igre Srbije u Nišu.

Opširnije...

Počeo je Seminar za Instruktore I stepena Saveza izviđača Srbije - Kanjiža 2017

Seminar za intruktore woodbadge SIS SIVPočeo je Seminar za instruktore I stepena „Kanjiža 2017", koji se ove godine održava u periodu od 22.08. do 29.08. u Kanjiži. Seminar organizuje Savez izviđača Srbije u saradnji sa Savezom izviđača Vojvodine. Učesnici su smešteni na prostoru izviđačkog centra Odreda izviđača „Kanjiža".

Opširnije...

Vod iz Niša pobednik 2. Prolećnog izazivanja

Opširnije...Vod starijih izviđača “Sparta“ iz odreda izviđaća „Mija Stanimirović“ iz Niša pobednik je aktivnosti Prolećno izazivanje „Igra izazova“ koje je organizovao Tim za starije izviđače i planinke Saveza izviđača Srbije. Aktivnost je započela u aprilu ove godine i trajala je do 30. juna.

Opširnije...

U Starčevu održan DIV 2017

DIV-2017-100Protekla četiri dana, gradić u Vojdovdini, Starčevo i starčevački izviđači bili su domaći ovogodišnjeg Državnog izviđačkog višeboja. U periodu od 6. do 9. jula 2017. godine Savez izviđača Srbije u partnerstvu sa Odredom izviđača "Nadel" iz Starčeva, domaćinom DIV-a, organizovao je DIV 2017. Ova Savezna aktivnost okupila je 17 ekipa razvrstanih u 4 takmičarske kategorije - mlađih izviđača i mlađih planinki (mladi uzrasta od 11 do 15 godina) i kategorije starijih izviđača i starijih planinki (mladi od 15 do 19 godina).

Opširnije...

Seminar za Instruktore I stepena Saveza izviđača Srbije - Kanjiža 2017

Seminar za intruktore woodbadge SIS SIVSavez izviđača Srbije u saradnji sa Savezom izviđača Vojvodine organizovaće u priodu od 22. do 29. avgusta 2017. godine, Seminar za Instruktore I stepena - Kanjiža 2017. Ovogodišnji seminar za Instruktore I stepena biće realizovan na prostoru Izviđačkog centra "Kanjiža", OI Kanjiža u Kanjiži.

Opširnije...

Republička šumska škola Saveza izviđača Srbije - Cerje 2017

Opširnije...Savez izviđača Srbije, ovog leta, u periodu od 20. do 30. jula 2017. godine, organizovaće Republičku šumsku školu – Cerje 2017. Šumska škola biće održana na prostoru Izviđačkog centra Cerje u blizini Niša.

Opširnije...

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia