Okupljanje mlađih brđana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

petak, 01 decembar 2017

wosm-100Po osmi, put, Arapski skautski region poziva mlađe brđane muškog pola, uzrasta od 18 do 23 godina iz celog sveta da se okupe u mestu Šardžah u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Cilj ovog okupljanja u organizaciji Saveza izvidaca Ujedinjenih Arapskih emirata jeste uspostavljanje i jačanje prijateljstava među izviđačima iz Arapskog regiona i ostalih krajeva sveta.

Pod sloganom "Šardža - Svetska prestonica knjige" učesnici će se okupiti u mestu Šardžah od 1. do 10.02.2018. godine gde će imati prilike da se upoznaju, razmene iskustva i saznaju mnogo o kulturi Emirata. Troškove prevoza i učešća na ovoj aktivnosti za jednog učesnika pokriva domaćin.

Ako želite da upoznate novu kulturu, steknete prijatelje iz drugih zemalja i smatrate da ste osoba koja će na najbolji način predstavljati Savez izviđača Srbije na ovoj aktivnosti, molimo vas da popunjenu prijavu.  Svi prijavljeni će biti pozvani na razgovor putem skajpa koji će biti zakazani u periodu od 10.12. – 13.12.2017. godine.

Za sve dodatne informacije u vezi konkursa i same aktivnosti možete se obratiti Načelniku za međunarodnu saradnju na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia