Volontiranje u letnjim kampovima u SAD 2018

sreda, 04 oktobar 2017

USA Boy_Scouts_of_AmericaAko imate između 18 i 30 godina, dobro govorite engleski, imate želju da radite i živite u izviđačkom kampu u SAD-u tokom leta 2018. godine onda je ovo prava prilika za vas.

Kao volonter u letnjim kampovima Saveza izviđača SAD – BSA (Boy Scouts of America) imaćete priliku da provedete šest nedelja u jednom od izviđačkih centara u Americi kao međunarodni instruktor, upoznate njihovu kulturu i zemlju, putujte još mesec dana po Americi i zaradite džeparac. Od zainteresovanih volontera se očekuje da budu u SAD od izmedju 25.maja i 15. avgusta 2018.  Troškove vize i aviokarte učesnici sami snose, dok organizator pokriva troškove boravka u samom kampu. Ako želite da se prijavite ili imate nekih pitanja javite se načelniku za međunarodnu saradnju na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Kako bi ste se prijavili, potrebno je da popunite sve formulare iz priloga na engleskom jeziku, kao i da priložite dokaz o znanju engleskog jezika. Rok za prijave je do 25.10.2017.

Više informacija o samom program, kao i sve formulare za prijavu možete pronaći u prilogu

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia